Заев застана да запали цигара, домаќините го почекаа (ВИДЕО)

Содржината во облачето нема никаква врска со реалноста.

Меѓу две средби во набиената агенда при вчерашната посета на Приштина, премиерот Зоран Заев, замолил за кратка пауза – да испуши цигара.

Македонскиот премиер за време на официјалната посета во Косово се сретна со премиерот Рамуш Харадинај, со претседателот Хашим Тачи и со други високи функционери пренесе eMagazin.

Колумна на денот

Јазикот како друго рамниште

Пишува Артан Садику Целокупната дискусија околу Законот за јазиците мора да биде пресретната со системскиот предизвик на засебноста на категориите јазик и закон. Зашто јазикот секогаш […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*