Уште ќе си правиме смешки за мртвото ДПМНЕ?

За Бетменчо? За Гwујо?

Или конечно ќе ја прашаме Владата, СДСМ и стотиците луѓе кои им ја водат пропагандата:

1. Зошто во ДИК крадат алчно?

2. Зошто нѐ лажат дека се повлечени фалсикуваните лекови? Колку се, како ги повлекле сите, кај се приведени, кај е одговорноста?

3. Зошто Фондот за здравство не праќа пријави за фалсификуваните лекови и зошто МВР не превзема никакви акции? Или и на новите им се усладија големите пари од фармацевтската мафија, па нека цркне народ?

4. Каде се итните мерки против загадувањето?

5. Зошто буџетот за животна средина го направивте најмал од било кога, а си ги дуплиравте патните трошоци?

6. Дали сте свесни дека пребрзо станувате како дпмне?

Фала и изгледа се гледаме на протести.

Фејсбук статус на Инес Ефремова

Колумна на денот

Коѕиас

Согласно на стиховите на Василис Цицанис, Солун е град, кој секогаш во своите широки прегратки ги чува оние, кои се проникнуваат со миразот на убавината […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*