Треба протест и за против вакви

Посебен поздрав до неговите ментори во владината ПР служба кои на последниот брифинг на Зоран Заев го викнаа и новинарот Коле Чашуле и креатурата која се сладеше на смртта на неговиот татко.

Мора да ви е јако чувството да организирате такви перверзии, м?

******

****

******

 

виа

Колумна на денот

РЕФОРМАЦИЈА

16/03/2018 kalimero nemapravda 0

Кога Мартин Лутер во 1517 година ги заковал неговите Деведесет и пет тези контра Папските индулгенции на вратата на црквата Сите Свети во Витенберг, точно […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*