Косово понижено и увреџено

Претставници на ЕУ го понижуваат Косово и работат за одложување на европската перспектива на земјата, и ја злоупотребуваат проевропската ориентација на косовските граѓани. Ова го […]

Косово добива своја војска

Хашим Тачи денес изјави дека Косово до крајот на годината ќе добие своја армија, пренесуваат белградски медиуми повикувајќи се на Радио Телевизија Косово. Косовскиот претседател […]