Сузана Спасовска зборува кинески и пее кинески песни (ВИДЕО)

На четвртиот роденден на Институтот „Конфуциј“ во Скопје, пејачката Сузана Спасовска ги почести гостите со две кинески композиции.

Колумна на денот

И сега како треба?

Во училиште во Скопје наставник удрил ученик. Таткото на ученикот го пријавил во полиција. Арно му направил, памет за друг пат, така му треба. Ми […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*