Сложни попови и во петок мрсат

Па така наш ДИК едногласно, без разлика на партиска и етничка припадност си изгласа по 4 плати плус за локалните избори, а претходно по 5 плати плус за парламентарните.

Демек, многу се изнамачиле. Ги прашувам, а за што земаат плата во периодот кога нема избори?

Бидејќи тие се имаа заветено на молчење, во јавноста ги провали Бејли. И сега, утре на јавна седница ќе ја преиспитуваат одлуката. Колку ли сега го мразат Бејли…

Фејсбук статус на Катерина Цаневска

Колумна на денот

Коѕиас

Согласно на стиховите на Василис Цицанис, Солун е град, кој секогаш во своите широки прегратки ги чува оние, кои се проникнуваат со миразот на убавината […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*