Што мисли еден родител од Куманово за легализација на Марихуаната во Македонија?

Моментот е на 59 секунда. Гледајте го видеото, па после ај по доктори :).

Колумна на денот

Закаснета колумна на Агрон Биба од зад грб т.е зад гроб

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Знам, поминаа неколку недели од последната колумна. Влегов и јас во тие води, средовечни здравствени проблеми со притисокот. Требаше да одам дури во Бурса на […]

Интервју на неделата