Пејачот на „Металика“ се искрши на сцена

Пејачот на „Металика“, Џејмс Хетфилд, падна на сцена на концерт во Холандија. Повредено му било само егото.

На повеќе снимки на Јутјуб, направени од посетители на концертот, се гледа како Хетфилд паѓа, со лицето свртен кон подот, откако нагазува на вдлабнатина на сцената во текот на настап.

Тој неколку секунди остана на подот, додека да добие помош за да стане.

– Да јас сум добро. Моето его – не баш – изјавил Џејмс Хетфилд.

Колумна на денот

И сега како треба?

Во училиште во Скопје наставник удрил ученик. Таткото на ученикот го пријавил во полиција. Арно му направил, памет за друг пат, така му треба. Ми […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*