Нов тизер за „Solo: A Star Wars Story“

Пријателството помеѓу Хан Соло и Чубака е едно од најсимпатичните кои некогаш ги имаме видено на филмското платно, а новиот тизер за „Solo: A Star Wars Story“ ќе ви покаже дел од почетоците на ова неразделно дуо.

Веќе видовме трејлер за наредниот филм од франшизата „Star Wars“, но по обичај, тизери и трејлери ќе излегуваат сѐ до премиерата на филмот. Овој тизер, иако краток, ни дава поголем и подетален приказ на Хан Соло како лик.

„Solo: A Star Wars Story“ ќе се појави во киносалите низ светот на 25 мај.

Колумна на денот

Закаснета колумна на Агрон Биба од зад грб т.е зад гроб

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Знам, поминаа неколку недели од последната колумна. Влегов и јас во тие води, средовечни здравствени проблеми со притисокот. Требаше да одам дури во Бурса на […]

Интервју на неделата