На Заев не му требаат гатачки

Тој и без гатачки знаеше кој ќе биде нов лидер на ДПМНЕ!:)

01.06.2017
Заев со порака до Поповски: Ќе бидете добар лидер на ВМРО-ДПМНЕ

19.12.2017
Никола Попоски ги собрал потписите за кандидатурата за лидер на ВМРО-ДПМНЕ

Информациите велат дека Илија Димовски, Антонијо Милошоски и поголемиот дел од пратениците на ДПМНЕ застанале позади Никола Попоски… И му го свртеле грбот на Груевски којшто жестоко лобирал за Мицкоски!

Фејсбук статус на Ацо Лукароски

Колумна на денот

Јазикот како друго рамниште

Пишува Артан Садику Целокупната дискусија околу Законот за јазиците мора да биде пресретната со системскиот предизвик на засебноста на категориите јазик и закон. Зашто јазикот секогаш […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*