Млади танцувачи ги развеселија граѓаните во дворот на Владата

Фото: Мартин Богатиноски-Калимеро

По повод 8-ми септември, во предворјето на Владата на Република Македонија, група деца одржаа танцувачки перформанс и пеејќи ја химната покажаа колку си ја сакаат татковината

Колумна на денот

Тоа е добротворност обвиткана со достоинство, мое дете

Една жена го праша старецот: „Колку ги продаваш јајцата?” Стариот продавач ѝ одговорил: „6 денари јајце, госпоѓо“. Таа му рече: „Ќе земам 6 јајца за […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*