Луѓето се говеда!

Кралицата на ромската музика Есма Реџепова имаше посвоено вкупно 47 деца. Сите ги одгледа подеднакво, ги школуваше, финансиски и станбено ги обезбеди.

Денеска, година и пол по смртта на Есма, нејзиниот гроб нема ни најмал споменик.

Заклучок: Луѓето се говеда.

Колумна на денот

Закаснета колумна на Агрон Биба од зад грб т.е зад гроб

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Знам, поминаа неколку недели од последната колумна. Влегов и јас во тие води, средовечни здравствени проблеми со притисокот. Требаше да одам дури во Бурса на […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*