„Комунална хигиена“ со анимирано видео за песната „Пукот“

– Бандо! Ете го конечно официјалното анимирано видео за „Пукот“. Веќе не сме гастербајтерски бенд, така да очекувајте многу активност во периодов што ќе следи, напиша Оливер Панкеровски, член на охридскиот панк бенд „Комунална Хигиена“.

Колумна на денот

Тоа е добротворност обвиткана со достоинство, мое дете

Една жена го праша старецот: „Колку ги продаваш јајцата?” Стариот продавач ѝ одговорил: „6 денари јајце, госпоѓо“. Таа му рече: „Ќе земам 6 јајца за […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*