Коментари во инбокс

Едноставно, му пукнал филмот на дечкото од секојдневните „цена во инбокс“ што можат да се прочитаат на фејсбук страниците наменети за огласување.

Друже, со тебе сме!

Колумна на денот

Закаснета колумна на Агрон Биба од зад грб т.е зад гроб

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Знам, поминаа неколку недели од последната колумна. Влегов и јас во тие води, средовечни здравствени проблеми со притисокот. Требаше да одам дури во Бурса на […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*