Кили се враќа дома?

Врло веома јасно и тачно реков:

Тој момент кога малиот ќе даде оставка, кога ќе му го симнат обезбедувањето шупачко негово, кога по најмалку 4 пати неделно ќе се јавува кај моја Буцка, кога ќе му се малку по малку појачува тивкиот оган на роштиљ, а протуѓерчето да го врти и да го подмачкува по газето – ЈАС ЌЕ СЕ ВРАТАМ ДОМА!

Ајмо Буцка моја симпатична, време ли ми е за дома?

П.С. И да не ме драпа гранична полиција на „Inter.Airport Milence M. Mannoleff United“.

Фејсбук статус на Кирил Поп Христов-Кили

Колумна на денот

Коѕиас

Согласно на стиховите на Василис Цицанис, Солун е град, кој секогаш во своите широки прегратки ги чува оние, кои се проникнуваат со миразот на убавината […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*