Кежаровски до Спасовски: Или преземете нешто, или јас ќе преземам!

Господине Спасовски,

Веднаш, ама веднаш, без одлагање, преземете чекори за решавање на работите. Вчеравечер, третпат после провалната кражба извршена на новогодишната ноќ, некој го вознемирува моето семејство, се обидува да провали внатре додека се сопругата и ќерката дома.

Во спротивно, господине Спасовски, ве уверувам дека ќе преземам сè во свои раце и ќе се справам како знам и умеам со „провалникот“ без оглед кој е, што е и кој го испраќа.

И да, ако веќе Вашите ја видоа содржината на хард-дисковите од „украдените“ компјутери, оние де, што ги користевме јас и мојата сопруга, најљубезно ве замолувам да ни ги вратите.

Фејсбук статус на Томислав Кежаровски

Колумна на денот

Закаснета колумна на Агрон Биба од зад грб т.е зад гроб

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Знам, поминаа неколку недели од последната колумна. Влегов и јас во тие води, средовечни здравствени проблеми со притисокот. Требаше да одам дури во Бурса на […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*