Кејт ќе земе 100.000 евра отштета за објавување на топлес фотографиите

Главната уредничка на магазинот и директорот биле казнети со по 45.000 евра заради повреда на приватноста. Сите обвинети, вклучително и папараците, се прогласени за виновни за непочитување на приватноста или учество во тоа.

Адвокатот на магазинот оценил дека казната е претерана.

Војвотката и принцот пак бараа отштета од 1,5 милиони евра. Принцот Вилијам се жалеше дека случајот е посебно болен зашто го потсетил на вознемирувањето што довело до смрт на неговата мајка.

Колумна на денот

И сега како треба?

Во училиште во Скопје наставник удрил ученик. Таткото на ученикот го пријавил во полиција. Арно му направил, памет за друг пат, така му треба. Ми […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*