И кошевите паѓаат на теме, буквално!

Кошаркарот на Парагвај, Алехандро Пералта, ја зема топката и се намести од аут линијата кога одеднаш му се струполи конструкцијата на кошот.

Колумна на денот

РЕФОРМАЦИЈА

16/03/2018 kalimero nemapravda 0

Кога Мартин Лутер во 1517 година ги заковал неговите Деведесет и пет тези контра Папските индулгенции на вратата на црквата Сите Свети во Витенберг, точно […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*