Фудбалерите на „Пелистер“ направија потег за паметење!

Добија нови газди кои дадоа нови ветувања, се вратија на европска сцена каде се сретнаа со силниот Лех Познањ, се правеше силна кампања за изградба на нов стадион во Битола, но тие не можат основни работи да им обезбедат. Плата.

Пелистер – Скопје конечни 0:0.

Колку пари, толку голови.

Колумна на денот

И сега како треба?

Во училиште во Скопје наставник удрил ученик. Таткото на ученикот го пријавил во полиција. Арно му направил, памет за друг пат, така му треба. Ми […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*