Фокусирање и дефокусирање

И најпаметните не можат да разберат што е за дефокусирање, а што за фокусирање.

А) Двојазичност
Б) 500 милиони евра еврообврзница
В) Тајна средба Коѕиас – Димитров
Г) Укинување на карго аеродром во Штип
Д) Скијање на премиерот во Италија

Ш) 150 кила дрога фатени во Арачиново

А имаме јако искуство со дефокусирање задњиве години!

Фејсбук статус на Горан Момироски

Колумна на денот

Јазикот како друго рамниште

Пишува Артан Садику Целокупната дискусија околу Законот за јазиците мора да биде пресретната со системскиот предизвик на засебноста на категориите јазик и закон. Зашто јазикот секогаш […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*