Деца маваат луѓе со камења од скопско Кале (ФОТО)

Кој сака да му биде подновено автото повелете!
Во скопско кале на булевар самоилова спроти Пивница Темов.
Деца ги гаѓат колите и пешаците со камења!
Има ли оваa држава полиција или само за собраќај се ?

Колумна на денот

Закаснета колумна на Агрон Биба од зад грб т.е зад гроб

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Знам, поминаа неколку недели од последната колумна. Влегов и јас во тие води, средовечни здравствени проблеми со притисокот. Требаше да одам дури во Бурса на […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*