Членовите во изборниот штаб на Путин ќе работат волонтерски

Членовите на предизборниот штаб на актуелниот руски претседател и кандидат за следните избори, Владимир Путин, ќе работат волонтерски.

Сите лица кои ќе работат на предизборната кампања на рускиот претседател ќе имаат статус на волонтери.

Претседателските избори во Русија ќе се одржат на 18 март.  (МИА)

The post Членовите во изборниот штаб на Путин ќе работат волонтерски appeared first on Слободен печат.

Колумна на денот

Јазикот како друго рамниште

Пишува Артан Садику Целокупната дискусија околу Законот за јазиците мора да биде пресретната со системскиот предизвик на засебноста на категориите јазик и закон. Зашто јазикот секогаш […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]