Македонскиот радиски фестивал прославува јубилеј: Групата „Меморија“ ќе добие признание за трајни вредности

09/11/2017 kalimero nemapravda 0

Македонскиот радиски фестивал, МАРС, оваа година ќе го прослави својот 10 годишен јубилеј. Традиционално, и оваа година ќе бидат избрани најпопуларните радиски хитови на годината, […]

Се соблече и провоцира-Адријана Лима во врело издание, а поради еден детал повторно ја врзуваат со Јариќ!

08/11/2017 kalimero nemapravda 0

Адријана Лима направи нова серија фотографии на кои изгледа подобро од било кога, а поради еден детал ја доведоа во врска со поранешниот маж, Марко […]