Градите на оваа полицајка се поцврсти од пендрек: Изгледа сосемa обично во униформа, но кога ќе се соблече во бикини… (ФОТО)

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Службеничката во британската полиција, 33 годишната Лиана Кар, отишла на 7 месечно боледување поради стрес, откако минатата година била предмет на внатрешна истрага поради недисциплина. […]

Пубертетот кај девојките

20/04/2018 kalimero nemapravda 0

Пубертетот е процес на неколкугодишни физички, психички и емотивни промени низ кој поминуваат сите лица со нормален развој. Телото забрзано се менува, но истовремено настапуваат […]