ИНТЕРВЈУ Илија Димовски: Падот на СДСМ ќе биде многу побрз од оној на ВМРО – ДПМНЕ

26/03/2018 kalimero nemapravda 0

Мојот совет е дека треба да има протести секогаш кога политичарите прават погрешни потези, но протестите треба да се организираат според некоја веќе воспоставена пракса […]

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Интервју со Богдановиќ: Не сум должен да ги исполнувам ветувањата на Жерновски

Неспорно е дека кандидатот за градоначалник на СДСМ во Центар ги изненади гласачите. Саша Богдановиќ, директорот на јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ за кратко […]