Едно место подолу за Македонија на најновата ФИФА рејтинг листа

15/02/2018 kalimero nemapravda 0

Македонската фудбалска репрезентација се наоѓа на 74. место на најновата ФИФА рејтинг листа објавена денеска. Иако Македонија немаше натпревари од последното рангирање што Светската фудбалска […]