Рамиз Мерко ќе се поднови со лимузина, сакал волан кој реагира на неговиот глас

Новите градоначалници се жалат на лошите состојби во кои ги оставиле општините нивните претходници, а во исто време купуваат нови автомобили додека граѓаните се соочуваат […]

Државна делегација на свеченост во Приштина по повод 10 години независност на Косово

19/02/2018 kalimero nemapravda 0

Во чест на одбележувањето на десет години од прогласување на независноста на Косово, државна делегација на Република Македонија во состав, Претседател на Собранието на Република […]

Реформаторите ќе се обидат да ја „ремонтираат“ партијата однатре

19/02/2018 kalimero nemapravda 0

Новото раководство на опозициската ВМРО-ДПМНЕ на чело со претседателот Христијан Мицкоски најверојатно им понудило високи партиски позиции на највлијателните реформатори, со цел да ја згасне […]