Божикна еротика

Компанијата за дизајнирање и продажба на сексуални помагала и долна облека „Коко де мер“ ја презентираше сезонската ТВ-реклама, наменета за традиционалниот претпразничен шопинг.

Божикната реклама на „Коко де мер“ очигледно дека ги исполни очекувањата, бидејќи уште со првото емитување беше предизвикана ерупција од коментари во медиумите од целиот свет.

Водеото и фотографиите се со еротска содржина и затоа најчесто се објавуваат во цензурирана форма.

Фото: Profimedia
Фото:Profimedia
Фото: Profimedia

The post Божикна еротика appeared first on Слободен печат.

Колумна на денот

Коѕиас

Согласно на стиховите на Василис Цицанис, Солун е град, кој секогаш во своите широки прегратки ги чува оние, кои се проникнуваат со миразот на убавината […]

Интервју на неделата

Горан Трајковски: Македонија е зафатена од чумата на Новиот Вавилон

Тој е можеби еден од најдлабоките, најмистериозните и истовремено наједноставните луѓе во нашава државичка и пошироко. Тивок, начитан, паметен и уметник со голема театралност. Неодамна […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*