„Riot Grudgers“ ќе настапат во Лед Цепелин

02/02/2017

„Riot Grudgers“ е комбиниран бенд од групите High Control и Conquerin Lion, а оваа сабота ќе настапат во Guitar Bar – Led Zeppelin. Ако сте мераклии за рок музика, гранџ и алтернатива, тогаш резервирајте си го вашето место на големата гитара и уживајте!

Read More >>

Вака се пие во Лед Цепелин!

04/07/2016

Кога веќе сте седнале во единствениот Guitar Bar – Led Zeppelin, тогаш навистина ќе ве фати грев ако не бапнете по некоја пијачка, макар тоа било и студена кригла пиво. Но, доколку сте мераклии за жестоки пијалаци, тогаш само побарајте си.

Read More >>

Оваа сабота ќе биде црна

12/05/2016

Во единствениот Guitar Bar – Led Zeppelin ве очекува уште една незаборавна забава, а овојпат момците од Eruption решија цела вечер да ги свират хитовите на култната група Black Sabbath. А петок, пак, е резервиран за Live Wire, па вашето присуство би било пожелно.

Read More >>