Текстилна работничка: Уште и за леб да трпиме!

Текстилна работничка, со 19 годишно работно искуство, самохрана мајка на две веќе полнолетни деца, пред камерите на ЦИВИЛ Медиа, ја раскажува својата животна приказна и голготата на текстилните работнички во Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *