Пародија од отворањето на Филхармонија

Целото партиско раководство на ВМРО-ДПМНЕ беше дел од отворањето на новиот објект на Македонската Филхармонија, а во првите борбени линии можеа да се забележат претседателот Ѓорге Иванов и техничкиот премиер Емил Димитриев.

Сепак, ние решивме да направиме едно кратка пародија од тој настан и да ви претставиме како всушност течеа работите таму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *