110 години плаво-црн нероаѕур!

На главиот плоштад во Милано, се прославуваат 110 години од постоењето на Интер. ⚫️🔵

Колумна на денот

МПЦ-Вооружена

Поповите од МПЦ-ОА се заканија дека ќе земат оружје в раце и дека со насилство ќе го бранат името на државата. Ете, драги мои, што […]

Интервју на неделата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*